How social tools can reshape the organisation

Waar lean zich primair  op het systeem, richt slimmer werken zich vooral op de effectiviteit en productiviteit van het individu. Professionals in bijvoorbeeld commerciële, inkoop, HRM of beleidsfuncties. Centraal staat dan de vraag hoe talenten van mensen slimmer ingezet kunnen worden, hoe ze effectief samen kunnen werken, hoe ze informatie kunnen delen en kennis ontwikkelen, hoe ze kunnen betrekken kunnen worden de ontwikkeling van de organisatie en hoe de werkprocessen optimaal voor hen ingericht kunnen worden.

Het Nieuwe Document Management

Tijd om te verkennen welke bijdrage Het Nieuwe Document Management aan productiever en slimmer werken kan leveren. Uitgangspunt is dat Het Nieuwe Document Management zich helemaal richt op de nieuwe generatie digitale medewerkers. Uitdaging is deze ‘generatie Y’ medewerkers een werkomgeving en services aan te bieden waardoor zij soepel en ‘als vanzelfsprekend’ productief samen kunnen werken met hun collega’s aan een zaak of project. Zodanig dat gedeelde documenten en dossiers als vanzelfsprekend op orde zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *